logo BlokzijlKlassiek

Blokzijl Klassiek

Concerten op zondag in Blokzijl

background img

 

 

 

Volgende concert:

 

 

Dudok Kwartet Amsterdam

zondag 12 november 2017 om 15:30 uur

 

 

Nieuws

Voor kaarten voor volgende concert van Blokzijl Klassiek op zondag 12 november 2017 met het Dudok Kwartet Amsterdam, ga naar Bestellen. Kaarten zijn bij aanvang concert ook te koop aan de kerk maar kosten dan € 1 extra.

U kunt losse kaarten bestellen via deze site. De losse kaarten voor de concerten worden via de email als e-ticket meegestuurd. Die kunt U printen en meenemen naar het concert. 

 

Zomerconcert 2018 met Hannes Minnaar en Isabelle van Keulen

Het zomeravondconcert in 2018 wordt op vrijdag 6 juli gegeven door twee topmusici: violiste Isabelle van Keulen en pianist Hannes Minnaar. Let op: alleen Vrienden (alle 6 concerten) en houders van een Groot Abonnement (5 concerten) verzekeren zich direct van een plaats bij dit concert.  De start van de verkoop van resterende stoelen (losse kaarten) voor dit zomerconcert zal tezijnertijd worden bekend gemaakt.

 

"Vaste" recensent Dick Idema over Blokzijl Klassiek

 

bron: Steenwijker Courant, 23-08-2017

 

Sponsoren

Zonder sponsoren en donaties kunnen we deze concerten niet organiseren. Op de pagina Sponsoren ziet U welke bedrijven ons ondersteunen en hebben wij berichten geplaatst die onze sponsoren aangaan. Blokzijl Klassiek zoekt sponsoren en donateurs bij het organiseren van deze concert series. Voor meer informatie, contact Pieter-Bas Ravensberg, email  pb.ravensberg@blokzijlklassiek.nl

 

LentePodium 

Stichting LentePodium Blokzijl, die nauwe banden heeft met Blokzijl Klassiek, is een podium waarop jonge solisten en ensembles de kans krijgen op te treden voor een breed, maar vooral jong publiek. De stichting wil het concertbezoek van jonge mensen stimuleren en geeft jonge, talentvolle musici de mogelijkheid podiumervaring op te doen en masterclasses te volgen bij gerenommeerde musici. Meer informatie, check Lentepodium of contact Tine Nouwen, tel: 0527-291784, email: t.nouwen@planet.nl 

 

Fonds Podium Kunsten

Het Fonds Podiumkunsten is hét cultuurfonds voor muziek, muziektheater, dans, theater en festivals in Nederland. Het Fonds geeft namens de Rijksoverheid ondersteuning aan alle vormen van professionele podiumkunsten. De Stichting Blokzijl Klassiek is één van de organisaties die voor de jaren 2016 en 2017 een aanvullende subsidie ontvangt van het Fonds Podium Kunsten in het kader van de regeling Subsidie Kleine en Incidentele Programmering (SKIP).

 

 

Home

 

 

 

Seizoen 2016/2017

U kunt nog abonnementen voor het seizoen 2016/2017 bestellen, u krijgt 3 concerten voor de prijs van 2!

Abonnementen voor de vier zondagmiddagconcerten zijn verkrijgbaar voor € 45,00, Scholieren en CJP-houders  betalen € 22,50

Als Vriend van Blokzijl Klassiek ondersteunt U de activiteit van Blokzijl Klassiek in de regio.

Met een Vriendenpas heeft U toegang tot alle 6 concerten van Blokzijl Klassiek in het seizoen 2016/17.

Een vriendenpas kost € 100,-, CJP € 50,-

 

Toesturen van Abonnementen per post

Wij versturen wij de abonnementen en vriendenpassen per post. Indien U nog niets heeft ontvangen, dan graag contact opnemen met het secretariaat.