logo BlokzijlKlassiek

Blokzijl Klassiek

Concerten op zondag in Blokzijl

background img

 

 

 

Volgende concert:

 

 

Hannes Minnaar en Isabelle van Keulen

vrijdag  6 juli 2018 om 20:00 uur

 

 

Nieuws

Voor kaarten voor het concert met Hannes Minnaar en Isabelle van Keulen op vrijdag 6 juli 2018, ga naar Bestellen. Kaarten zijn bij aanvang concert ook te koop aan de kerk maar kosten dan € 1 extra.

U kunt losse kaarten bestellen via deze site. De losse kaarten voor de concerten worden via de email als e-ticket meegestuurd. Die kunt U printen en meenemen naar het concert. 

 

Blokzijl presenteert concert agenda 2018/19

Seizoen 2018/19 organiseert Blokzijl Klassiek weer 6 concerten. Naast Marietta Petkova komen Matangi Quartet & Celeste Zewald, het Britten Jeugd Strijkorkest, Shin Sihan & Anne Brackman en het Barokorkest Le Concert dÁpollon naar Blokzijl. In dit 4e lustrumjaar sluiten we het seizoen in stijl af: Lucas en Arthur Jussen spelen op 2 vleugels een indrukwekkend programma. 

 

 

 

 

Sponsoren

Na Middelbrink Makelaardij en Teresa Jonkman (Grafische vormgeving) verwelkomen we Kunst&Kleur Galerie in Kalenberg (Noord 5, 8357 AH Kalenberg) als sponsor. Zonder de financiële hulp van sponsoren kunnen wij niet zo een aantrekkelijk programma bieden. 

 

"Vaste" recensent Dick Idema neemt afscheid van de krant

 

bron: Steenwijker Courant, 23-08-2017

 

 

Home

 

 

 

Seizoen 2016/2017

U kunt nog abonnementen voor het seizoen 2016/2017 bestellen, u krijgt 3 concerten voor de prijs van 2!

Abonnementen voor de vier zondagmiddagconcerten zijn verkrijgbaar voor € 45,00, Scholieren en CJP-houders  betalen € 22,50

Als Vriend van Blokzijl Klassiek ondersteunt U de activiteit van Blokzijl Klassiek in de regio.

Met een Vriendenpas heeft U toegang tot alle 6 concerten van Blokzijl Klassiek in het seizoen 2016/17.

Een vriendenpas kost € 100,-, CJP € 50,-

 

Toesturen van Abonnementen per post

Wij versturen wij de abonnementen en vriendenpassen per post. Indien U nog niets heeft ontvangen, dan graag contact opnemen met het secretariaat.